• vlees.jpg
  • park.jpg
  • garnalen.jpg

Veiligheid

  • Plaats de barbecue altijd buiten op een vlakke ondergrond.
  • Zorg voor voldoende afstand tussen brandbare materialen.
  • Houd zoveel mogelijk rekening met de wind.
  • Neem geen risico bij het aanmaken en vooral bij het aanwakkeren van het vuur.
  • Sterk ontvlambare vloeistoffen zoals spiritus of benzine zijn gevaarlijk en dus ongeschikt.
  • Houd voor alle veiligheid een emmer water binnen handbereik.
  • Laat de barbecue nooit onbewaakt.
  • Houd kinderen en huisdieren uit de buurt.
  • Verplaats de barbecue nooit als deze (nog) brandt.
  • Doof het vuur meteen na de maaltijd.
  • Leeg de barbecue niet te snel na gebruik in de vuilnisbak.
  • Let op: as kan nog 24 uur lang nasmeulen.

© 2020 Barbecuewijzer  |  Disclaimer  |  Privacyverklaring  |  Ontwerp en realisatie:   Gerjan Menge