• park.jpg
  • garnalen.jpg
  • vlees.jpg

Alles over de barbecue vind je op bbqwijzer.nl !


Bbqwijzer.nl is dé site als het gaat om barbecueën. Hier worden alle 'ins and outs' van het barbecueën behandeld. Van de geschiedenis tot en met de lekkerste barbecue recepten en van handige tips tot zelfbouwideeën.

 

Kipsaté (Saté Ajam)

Ingrediënten

  • 2 kipfilets
  • Ketjap Medja no.1 (zoete ketjap in jerrytankje)
  • 2 el sambal
  • 2 tenen knoflook
  • 1 el (palm)suiker
  • 2 el (olijf)olie

Bereiding

  • Snij de kipfilet in kleine blokjes.
  • Meng de kipfilet met de ketjap, sambal, knoflook, (palm)suiker en olie.
  • Laat de kip minstens 2 uur marineren in de koelkast.
  • Rijg drie à vier stukjes kip aan een stokje.
  • Ongeveer 4 min. aan elke zijde op de barbecue.


© 2020 Barbecuewijzer  |  Disclaimer  |  Privacyverklaring  |  Ontwerp en realisatie:   Gerjan Menge